Welkom in onze toonzaal!

Zuinige en comfortabele pelletketels

ÖkoFEN is specialist voor pelletverwarmingen en een toonaangevende aanbieder van verscheidene oplossingen voor uiteenlopende toepassingen op basis van hernieuwbare energie .

Van zuinige en comfortabele pelletketels  tot ruimtebesparende pelletsilo’s . Of het nu om eengezinswoningen, gemeenten of bedrijven gaat, hier bent u aan het juiste adres als het om verwarmen met houtpellets  gaat!

Productoverzicht Ökofen

Van pionier tot Europees specialist voor pelletverwarmingen

ÖkoFEN werd in 1989 opgericht door ingenieur Herbert Ortner. Het ecologische onderzoek en de ontwikkeling (Ökologische Forschung und Entwicklung) op het gebied van de huisinstallaties met biomassa waren en zijn nog steeds onze roeping en is terug te vinden in onze bedrijfsnaam. De drijvende kracht achter de oprichting van het bedrijf was de situatie in de jaren tachtig, de tijd na de oliecrisis. Herbert Ortner kon niet begrijpen dat miljarden voor stookolie worden uitgegeven, hoewel de CO2-neutrale brandstof hout zich direct vóór de huisdeur bevindt. Dat was het geboorte-uur van onze passie voor biomassaverwarmingen, in het begin nog houtsnippersystemen.

Neem contact op

Vragen of Interesse in een van onze producten? Twiifel niet om ons te contacteren

Contact us
© Copyright 2024 Radialis