Welkom in onze toonzaal!

Ervaring én Service

Vanuit 45 jaar ervaring in het plaatsen en onderhouden van verwarmingsinstallaties op gas, hout of pellets, voeren wij onze projecten feilloos en met ambachtelijke precisie uit.

Wij helpen u bij het optimaal gebruiken en onderhouden van uw kachel of haard. Het onderhouden van uw kachel is eenvoudig met het bijgeleverd gereedschap en de juiste producten maar kan ook door ons uitgevoerd worden.

Courante wisselstukken en roosters zijn op voorraad. Bovendien zijn wij beschikbaar voor de professionele reiniging uw installatie, inclusief attest voor de brandverzekering.

Duurzaamheid

Radialis biedt u dankzij een ondersteunend netwerk van uitgelezen fabrikanten en een kwaliteitsvol productaanbod steeds duurzame oplossingen aan. Wij werken het liefst op maat en binnen budget van de klant. Wij houden van persoonlijk contact en transparante communicatie.

Wij komen bij u langs om advies te verstrekken en de technische context in kaart te brengen en een sluitende offerte op te stellen.

Green Deal!

Wij werken het liefst lokaal. Op die manier dragen we ons steentje bij om files en luchtverontreiniging tegen te gaan. Door lokaal te werken, gaan we figuurlijk een mijl verder voor u. Of u nu kiest voor een gas-, pellets- of houthaard, wij bieden u enkel energie-efficiënte oplossingen aan, zodat u samen met ons meewerkt aan een beter klimaat.

Onze rookkanalen worden in België geproduceerd en garanderen een luchtdichte en veilige installatie. Schoorstenen worden door ons vakkundig gereinigd mét attest.

ONS TEAM

  • INGRID SAELENS

   INGRID SAELENSCommercieel medewerker bij Radialis

   Bachelor Sociaal werk & Bachelor immobiliën
   Interieur vormgever

  • MATTHIJS GOEMAERE

   MATTHIJS GOEMAEREZaakvoerder Radialis

   Bachelor in de elektromechanica
   (specialisatie klimatisering)
   Hands-on, oprecht en duidelijk

  • LOUIS GOEMAERE

   LOUIS GOEMAERETechnicus bij Radialis

   Master in de industriële wetenschappen: energie (Master of Science: MSc)
   Oplossingsgericht en behulpzaam

  • JURGEN ARYS

   JURGEN ARYSInstallateur bij Radialis

   >20 jaar ervaring in centrale verwarming en installatietechnieken
   Gedreven en bereidwillig

  • GEERT LIPPENS

   GEERT LIPPENSOprichter Radialis

   40 jaar ervaring
   Adviseur bij Radialis

© Copyright 2024 Radialis