Welkom in onze toonzaal!

Radialis blijft open tijdens de feestdagen, behalve op 27 december

Radialis blijft open tijdens de feestdagen, behalve op 27 december

De eindejaarsperiode is altijd een gezellige tijd, vol met lichtjes, lekker eten en natuurlijk cadeautjes. Bij Radialis willen we jullie laten weten dat we er zijn om deze periode nog beter te maken. We blijven open tijdens de feestdagen, zodat jullie door kunnen gaan met shoppen, plannen en alles wat nodig is om het jaar

De eindejaarsperiode is altijd een gezellige tijd, vol met lichtjes, lekker eten en natuurlijk cadeautjes. Bij Radialis willen we jullie laten weten dat we er zijn om deze periode nog beter te maken. We blijven open tijdens de feestdagen, zodat jullie door kunnen gaan met shoppen, plannen en alles wat nodig is om het jaar goed af te sluiten.

We nemen wel even een pauze op 27 december, om zelf ook wat te kunnen genieten van de feestvreugde. Op Kerstdag en Nieuwjaarsdag zijn we ook gesloten, maar verder staan we zoals gewoonlijk voor jullie klaar.

Dus of je nu last-minute cadeautjes nodig hebt, of plannen maakt voor het nieuwe jaar, weet dat Radialis er voor je is. En hey, als je tijdens de feestdagen een momentje voor jezelf vindt, kom dan zeker langs!

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar gewenst van ons allemaal bij Radialis!

  • December

    22

    2023
  • 1991
  • 0

ONS AANBOD

Benieuwd wat we in de aanbieding hebben?

Ons aanbod bekijken

Wij helpen u bij het optimaal gebruiken en onderhouden van uw kachel of haard. Leer ons kennen.

© Copyright 2024 Radialis