Welkom in onze toonzaal!

Waarom een kachel kopen in de lente?

Waarom een kachel kopen in de lente?

Waarom een kachel kopen? Ontdek waarom het kopen van een kachel in de lente voordelig kan zijn. Lagere prijzen, meer tijd voor installatie en testen, en toevoegen van sfeer aan uw huis zonder het te warm te krijgen zijn enkele van de voordelen die u kunt genieten.

Waarom een kachel kopen in de lente?

Er zijn verschillende redenen waarom u ervoor zou kunnen kiezen om in de lente een kachel te kopen:

 • Lagere prijzen: Aangezien de vraag naar kachels in de lente vaak lager is dan in de herfst of winter, kunnen fabrikanten de prijzen voor een beperkte periode bevriezen of zelfs door middel van een promo – denk aan de Batibouwcondities –  verlagen om de verkoop te stimuleren en hun inventaris te verminderen. Dit kan leiden tot goede deals en besparingen voor mensen die op zoek zijn naar een kachel.

 

 • Installatietermijn: Als u van plan bent om een ​​kachel te kopen en te laten installeren, kan het in de lente gemakkelijker zijn om afspraken te maken met Radialis. In de herfst en winter is het veel drukker en kan het moeilijker zijn om op korte termijn een installatieafspraak te krijgen.

 

 • Voorbereiding op het volgende stookseizoen: Door een kachel in de lente te kopen en te installeren, heeft u voldoende tijd om deze grondig te testen voordat het volgende stookseizoen begint. Dit geeft u ook meer tijd om verschillende soorten hout of pellets uit te proberen zodat uw kachel goed werkt wanneer u hem nodig heeft.

 

 • Sfeer: Een kachel kan niet alleen warmte bieden, maar werkt ook uw interieur af en brengt sfeer in uw huis. Veel kachels zijn zo haarfijn in te stellen dat u ze zelfs kan gebruiken puur omwille van de visuele aantrekkingskracht van de vlammen bijvoorbeeld in het tussenseizoen.

Kortom, er zijn verschillende voordelen verbonden aan het kopen van een kachel in de lente, zoals lagere prijzen, meer tijd om de kachel te testen en voor te bereiden op het volgende stookseizoen en de mogelijkheid om sfeer toe te voegen aan uw huis zonder dat u het te warm krijgt.

 

 

 

 

 • March

  5

  2023
 • 1148
 • 0

ONS AANBOD

Benieuwd wat we in de aanbieding hebben?

Ons aanbod bekijken

Wij helpen u bij het optimaal gebruiken en onderhouden van uw kachel of haard. Leer ons kennen.

© Copyright 2024 Radialis