We zijn uitzonderlijk gesloten op 01/07 en 13/07 en sluiten van 20/07 tot 09/08 voor ons jaarlijks verlof.

September deals

September deals

September is het moment bij uitstek om een kachel of een haard te kopen, omdat het stilaan weer koeler begint te worden. We moeten ons nu voorbereiden op de komende herfst- en wintermaanden. Misschien valt de energiefactuur van de voorbije maanden best mee, maar weet dat het energieverbruik en de energieprijzen in de winter ook

September is het moment bij uitstek om een kachel of een haard te kopen, omdat het stilaan weer koeler begint te worden. We moeten ons nu voorbereiden op de komende herfst- en wintermaanden. Misschien valt de energiefactuur van de voorbije maanden best mee, maar weet dat het energieverbruik en de energieprijzen in de winter ook steeds hoger liggen. Daarom pakt Radialis uit met SEPTEMBER DEALS!

Koop uw kachel of haard in september en krijg de montage gratis*

*meer info en voorwaarden in onze toonzaal

In september begint het ‘haardseizoen’, wat voor u concreet betekent dat wij onze winkel hebben aangevuld met tal van nieuwigheden en onze voorraad waaruit wij direct kunnen leveren op zijn hoogtepunt staat.

Denk hierbij ook aan de installatieplanning: als u van plan bent om een kachel of haard te laten installeren, is het raadzaam om hier tijdig mee te beginnen.

Er zijn verschillende stappen te doorlopen vooraleer de kachel bij u thuis in werking kan treden.

Onderzoeksfase

Doe wat onderzoek naar verschillende soorten haarden, zoals hout- en pelletkachels, gashaarden en elektrische haarden. Bepaal welk type haard het beste past bij uw behoeften en de inrichting van uw woning.

Bekijk ons aanbod aan kachels en haarden

Offertefase

Het vergt wat tijd voor u weet welke haard het best bij u past. Maar de technische context en de isolatiewaarde van uw woning zal zeker meebepalend zijn bij die keuze. Breng daarom bij uw bezoek aan onze toonzaal steeds voldoende info mee zoals een kopie van het plan, EPC, foto’s en afmetingen van de haard en de woning, enz. Denk alvast even na over het budget dat u maximaal wenst te spenderen. Dit helpt ons om u zo doelgericht mogelijk en binnen uw budget een goed voorstel te doen.

Verifiëringsfase

Opmeting en technische controle ter plaatse door onze technici om zo een prachtig resultaat te bekomen. Hieronder alvast enkele van onze projecten:

Meer van onze realisaties

Beslissingsfase & Uitvoering

  • Beslissingsfase: de keuze wordt gemaakt en de deal wordt gesloten. Proficiat met de aankoop van uw kachel/haard!
  • Planningsfase: bepalen van de installatiedatum. Afhankelijk van de levertermijn van de kachel door de fabrikant leggen wij onze agenda’s samen en bepalen een installatiedatum.
  • Effectieve montage en in werking stellen van de kachel door Radialis.

Genieten van de investering

Aangename binnenhuistemperaturen, besparen op energiekosten, meer tijd doorbrengen thuis? We vernemen het graag van u!

  • August

    30

    2023
  • 2134
  • 0

ONS AANBOD

Benieuwd wat we in de aanbieding hebben?

Ons aanbod bekijken

Wij helpen u bij het optimaal gebruiken en onderhouden van uw kachel of haard. Leer ons kennen.

© Copyright 2024 Radialis