Welkom in onze toonzaal!

Ontdek onze nieuwe najaarscollectie

Ontdek onze nieuwe najaarscollectie

Wij zijn tevreden om weer voor u aan de slag te kunnen gaan en zijn momenteel volop onze najaarsplanning aan het maken.   Onze toonzaal is opgefrist en we kunnen u een aantal nieuwigheden presenteren:   Speksteenkachel NunnaUuni JOYA ceramic negro Onder de moderne, donkere keramische buitenkant schuilt een echte speksteenkachel.   Houtkachel SAEY Qube 8

Wij zijn tevreden om weer voor u aan de slag te kunnen gaan en zijn momenteel volop onze najaarsplanning aan het maken.

 

Onze toonzaal is opgefrist en we kunnen u een aantal nieuwigheden presenteren:

 

  • Speksteenkachel NunnaUuni JOYA ceramic negro

Onder de moderne, donkere keramische buitenkant schuilt een echte speksteenkachel.

 

Blanka Ceramic negro
  • Houtkachel SAEY Qube 8

Belgisch design in een betrouwbare Duitse constructie, duurzaamheid gegarandeerd. De Saey Qube reeks bestaat uit twee vrijstaande houtkachels met een vermogen van 7 en 8 kW. Ze hebben een strak design dat in elk interieur past. De Saey Qube 6 & 8 zijn compacte kachels, met een grote ruit en uitmuntende stookkwaliteiten. Door hun lager vermogen zijn ze ideaal voor goed geïsoleerde woningen.

SAEYQUBE
  • Massakachels BRUNNER en HOXTER

Massakachels zijn kachels die opgebouwd zijn met vuurvaste keramische materialen. Het woord “Massa” betekent dus letterlijk dat er veel massa in verwerkt zit tot wel 500 kg tot 2500 kg of zelfs meer. Het principe van de opbouw is dat er een hoog rendementshaard van BRUNNER of HOXTER en een warmte-opslagkanaal wordt geïnstalleerd. Daaromheen komt dan een vuurvaste mantel met keramische ombouwmaterialen, leem of speksteen.

Hoxter massakachel

WISTJEDAT?

 

De EU heeft een nieuwe wet: EcoDesign 2022. De bedoeling is om de luchtkwaliteit in Europa te verbeteren. Met deze wet wil Europa de CO2- en fijnstofuitstoot van houtkachels verminderen. De strengere norm voor de nieuwe generatie houtkachels betekent: Een rendement van minimaal 75% en een fijnstofuitstoot van maximaal 40 mg/m3. Al onze aangeboden kachels voldoen aan deze eisen! Kom gerust even langs in onze opgefriste toonzaal om inspiratie op te doen of advies in te winnen!

OPENINGSUREN

  • August

    10

    2023
  • 1808
  • 0

ONS AANBOD

Benieuwd wat we in de aanbieding hebben?

Ons aanbod bekijken

Wij helpen u bij het optimaal gebruiken en onderhouden van uw kachel of haard. Leer ons kennen.

© Copyright 2024 Radialis