Welkom in onze toonzaal!

Hoxter houthaard – onderhoudstips

Hoxter houthaard – onderhoudstips

Leer hoe u uw Hoxter houthaard optimaal onderhoudt voor maximale efficiëntie en veiligheid. Eenvoudige, praktische tips.

Meer en meer Hoxter inbouwhaarden vinden hun weg naar onze klanten en zorgen voor tevreden gebruikers. Om onze klanten tevreden te houden van hun haard is het belangrijk dat ze correct geïnformeerd worden over het gebruik & onderhoud ervan. Hieronder vinden jullie een aantal tips & tricks:

 

Een perfecte verbranding:

Bij deze lanceren we onze ‘Hoxter burning video’ waarin we van start tot finish zeer duidelijk aangeven hoe je als eindgebruiker dient om te gaan met houtverbranding. Hoxter maakt zeer performante en luchtdichte houthaarden en het is van cruciaal belang dat jullie klanten weten hoe ze onze producten correct gebruiken. Jullie kunnen deze video gebruiken zodat je de haard perfect gebruikt om een propere verbranding en ruit te kunnen garanderen.

Reinigingsspons:

Bij elke levering van een Hoxter haard zit een mooi Hoxter doosje met handleiding, handschoen en een reinigingsspons voor onderhoud van het glas. Het is belangrijk dat jullie als eindgebruiker geen vloeibare kuisproducten gebruiken, maar steeds de spons hanteren hiervoor. Reinigingsproducten lopen tussen de dichtingen en zorgen ervoor dat deze hard worden en hun werking verslechterd. Hierdoor is de kans op breuk veel groter met ontevredenheid tot gevolg.

Nog enkele realisaties van Hoxter

Via de website van HOXTER vind je meer info terug over allerhande modellen van houthaarden.

  • September

    25

    2023
  • 2070
  • 0

ONS AANBOD

Benieuwd wat we in de aanbieding hebben?

Ons aanbod bekijken

Wij helpen u bij het optimaal gebruiken en onderhouden van uw kachel of haard. Leer ons kennen.

© Copyright 2024 Radialis