Welkom in onze toonzaal!

Bouwverlof Radialis 2023

Bouwverlof Radialis 2023

Omwille van het jaarlijks bouwverlof is onze winkel gesloten van 17 juli 2023 tot 7 augustus 2023. Het bouwverlof is een periode waarin veel bouwbedrijven in België hun activiteiten tijdelijk stopzetten om werknemers de gelegenheid te geven vakantie te nemen en om onderhoud en renovaties in het bedrijf zelf mogelijk te maken. Wij vinden het

Omwille van het jaarlijks bouwverlof is onze winkel gesloten van 17 juli 2023 tot 7 augustus 2023.

Het bouwverlof is een periode waarin veel bouwbedrijven in België hun activiteiten tijdelijk stopzetten om werknemers de gelegenheid te geven vakantie te nemen en om onderhoud en renovaties in het bedrijf zelf mogelijk te maken. Wij vinden het belangrijk om u als klant hiervan tijdig op de hoogte te stellen, zodat u hier rekening kan mee houden bij het plannen van uw winkelbezoek of het aanvragen van één van onze diensten.

 

Wij wensen jullie eveneens een verkwikkend zomerverlof!

Het zomerverlof biedt meestal de mogelijkheid om te ontspannen, te reizen en nieuwe ervaringen op te doen. Of u nu van plan bent om naar exotische bestemmingen te reizen, tijd door te brengen met familie en vrienden of gewoon te genieten van vrije tijd thuis, wij wensen u veel plezier!

Als u nog vragen heeft of als wij ergens mee kunnen helpen, laat het ons gerust weten!

  • June

    20

    2023
  • 1700
  • 0

ONS AANBOD

Benieuwd wat we in de aanbieding hebben?

Ons aanbod bekijken

Wij helpen u bij het optimaal gebruiken en onderhouden van uw kachel of haard. Leer ons kennen.

© Copyright 2024 Radialis