We zijn uitzonderlijk gesloten op 01/07 en 13/07 en sluiten van 20/07 tot 09/08 voor ons jaarlijks verlof.

1 Hoxter = 1 Geplante boom

1 Hoxter = 1 Geplante boom

Al 23.619 bomen geplant! Radialis zet als Hoxter dealer in op een ecologisch duurzaam concept dat over de generaties heen de gezellige warmte van houtvuur kan in stand houden.Bij iedere verkoop van een Hoxter houthaard zal Radialis als samenwerkende partner van "buumplanters" een nieuwe boom planten. Meer info over deze unieke samenwerking vindt op www.buumplanters.be.

Al 23.619 bomen geplant!

Radialis zet als Hoxter dealer in op een ecologisch duurzaam concept dat over de generaties heen de gezellige warmte van houtvuur kan in stand houden.Bij iedere verkoop van een Hoxter houthaard zal Radialis als samenwerkende partner van “buumplanters” een nieuwe boom planten.

Meer info over deze unieke samenwerking vindt op www.buumplanters.be. Wanneer u bij Radialis kiest voor Hoxter werkt u mee aan een duurzame toekomst op lange termijn!

 

Wie zijn Bûûmplanters?

De organisatie Bûûmplanters organiseert campagnes om de inwoners van Brussel bewust te maken van het belang van biodiversiteit in de stad en de positieve effecten die het heeft.

Ze willen inwoners, bedrijven en scholen aanmoedigen om meer groen te creëren in de stad, door bijvoorbeeld struiken, klimplanten, hagen of bomen te planten in tuinen, op terrassen, tegen gevels, in collectieve moestuinen, schooltuinen, bedrijfsterreinen en braakliggende gronden.

Bûûmplanters biedt ook gepersonaliseerde begeleiding aan voor wie minder ervaring heeft met tuinieren. Op korte termijn hopen ze een netwerk te creëren om de biodiversiteit in de stad te vergroten, en op lange termijn willen ze meer groen in Brussel zien en de biodiversiteit verder ontwikkelen om de ecosysteemdiensten te versterken.

De eerste campagne in het voorjaar van 2017 was een groot succes, met groene aanplantingen in 60 privétuinen, 6 scholen en 1 bedrijf verspreid over het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Dankzij Be Planet kunnen ze hun project op lange termijn uitbreiden en hebben ze toegang tot een netwerk van bedrijven waar ze groen kunnen aanplanten om de biodiversiteit te stimuleren, aldus Yoeri van Bûûmplanters.

Bronnen: www.buumplanters.be, hoxter.eu

  • March

    6

    2023
  • 1186
  • 0

ONS AANBOD

Benieuwd wat we in de aanbieding hebben?

Ons aanbod bekijken

Wij helpen u bij het optimaal gebruiken en onderhouden van uw kachel of haard. Leer ons kennen.

© Copyright 2024 Radialis