We zijn uitzonderlijk gesloten op 01/07 en 13/07 en sluiten van 20/07 tot 09/08 voor ons jaarlijks verlof.

Faber, on fire since 1844

In 1844, in het Friese Franeker werd het Faber vuur ontstoken door Jan Gerrits Faber. Hij begon met een smederij en legde de basis voor ons huidige assortiment van haarden en kachels. Dankzij 175 jaar van vakmanschap, innovaties, een vooruitziende blik en onze passie zijn wij uitgegroeid tot dé expert in haarden.

Onze passie gaat niet alleen om het vuur, maar nog meer om de warmte die het brengt. Samen genieten van sfeer en gezelligheid. Tijd voor quality-time: met familie, vrienden en elkaar.

Voorlopers op haarden van de toekomst

Veel hedendaagse producten en technieken zouden er niet zijn zonder Faber. Vanaf het begin zijn onze vuurmakers gedreven om het mooiste sfeervuur te ontwikkelen. Door vakmanschap, kennis en passie te combineren met geavanceerde technologie, is Faber verantwoordelijk voor uitvindingen en patenten die in de internationale markt nu de standaard zijn.

We zijn toonaangevend in gashaarden en een voorloper op haarden van de toekomst, met een nieuwe energievraag zoals (bio-)propaan en elektrische haarden met waternevel en LED-verlichting. En daar zijn we trots op!

Meer dan gashaarden en elektrische haarden

Faber heeft een haard voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar een gashaard, een elektrische haard of zelfs een buitenhaard, voor iedereen is er een passende haard en al onze producten worden op maat gemaakt. Kies je voor een Faber? Dan wordt de haard speciaal voor jou samengesteld, afgesteld en gecontroleerd. Zo ben je verzekerd van het kenmerkende Faber vuur en een feilloze, veilige werking.

De e-MatriX serie van FABER

De e-MatriX-serie biedt het beste van Faber, gericht op de toekomst. Heb je geen gasaansluiting in je huis of wil je geen gas- of houthaard? Dankzij een e-MatriX haard kun je toch genieten van het unieke vlammenspel van Faber.

Dankzij onze unieke driedimensionale technologie wordt een heel realistisch vlammenbeeld gecreëerd en kun je, ook met een elektrische haard, verdwalen in de vlammen van Faber. Verbluffend vuur uit water!

Neem contact op

Vragen of Interesse in een van onze producten? Twiifel niet om ons te contacteren

Contact us
© Copyright 2024 Radialis