We zijn uitzonderlijk gesloten op 01/07 en 13/07 en sluiten van 20/07 tot 09/08 voor ons jaarlijks verlof.

Het gecombineerde vakmanschap van Brunner en Radialis

De Ulrich Brunner firma vervaardigt sinds meer dan 25 jaar vuurhaarden, in het bijzonder voor voor tegelkachels en inbouwhaarden.

Hun vakmanschap maakt het mogelijk om aan alle eisen van onze klanten voor een haard te voldoen. Al bij het maken van de plannen voor een haard met warmwater-productie zal u vaststellen dat wij hoge eisen stellen aan al onze producten.  Alleen al het gewicht en het bouwconcept van onze warmwaterketels en haarden getuigen van een hoogwaardige kwaliteit.

Om het even of u voor een gewone of een ketelhaard kiest, voor een tegelkachel of voor de verwarmingscentrale van Brunner, onze producten zijn hun prijs waard! Voor de productie van hun vuurhaarden zien ze bewust af van goedkope productie en kiezen voor kwaliteit. Een tegelkachel of haard die u bij ons koopt, wordt volledig in Duitsland vervaardigd door ervaren vaklui. Dus alles is 100% made in Germany!

Hun vernieuwende ideeën met ons als kachelbouwer

Hun vernieuwende ideeën op het gebied van verwarming overtuigden velen in de streek van München, Wenen, Salzburg, Hannover, Dresden en het Ruhrgebied. Zo brachten zij vuurhaarden voor houtverbranding zonder rooster op de markt, alsook de electronische besturingssystemen voor de regeling van de luchttoevoer en een pelletbrander die op hun kachels en haarden kunnen worden aangesloten. Met veel plezier Radialis (tegelkachelbouwer) in overleg met u een eigen ontwerp maken.

Tegelkachels

Een klassieke mooie tegelkachel (grondoven) geeft een aangename en gemoedelijke warmte. Een tegelkachel herkent men aan zijn karakteristiek kleine stookdeur en zijn grote verbrandingskamer. Hij bestaat zowel in een moderne als in een klassieke uitvoering. Wat de tegelkachel betreft kunt u tussen twee series vuurhaarden kiezen. De HBO is een klassieke inzetkachel, terwijl de HKD moderner is en een groter zichtvenster heeft. Brunner werkt enkel met hoogwaardig materiaal waardoor de vuurhaarden een levensduur hebben tot 50 jaar. Een Brunner tegelkachel is een goede investering!

 

 

 

 

Inbouwhaarden

Een inbouwhaard van Brunner verleent aan iedere woonkamer een romantische sfeer. In tegenstelling tot de tegelkachel heeft een inbouwhaard een modern groot zichtvenster. Een inbouwhaard die voorzien is van keramische rookkanalen voor opslag van de warmte, geeft behalve het optische genot ook een aangename en gelijkmatige stralingswarmte. Naast de gewone inbouwhaarden, zijn er ook de haarden voor warmwater-productie. Er is de keuze tussen een inbouwhaard uit staal of gietijzer. De stalen inbouwhaarden zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en groottes. Een inbouwhaard uit gietijzer voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Houtkachels uit gietijzer vindt u onder de naam IRON DOG.

Neem contact op

Vragen of Interesse in een van onze producten? Twiifel niet om ons te contacteren

Contact us
© Copyright 2024 Radialis